СЕРВИЗ WEB ОЩЕ ПРОМОЦИИ
BG

Black Friday и какво трябва да знаем за промоциите

Последна промяна: 2014-11-26 18:27:30

С наближаването на Black Friday или казано на Български, Черния Петък, се засилват и рекламите, и очакванията за намалението на продукти и за възможност за закупуването им с голяма "отстъпка". Да не е сгрешено правилно поставих отстъпка в кавички, защото понякога евтиното излиза по-скъпо.

Това са трикове на производители и продавачи, за да могат да продадат залежалата си стока преди най-голямата разпродажба на стоки за годината, която по традиция се пада по Коледа и Коледните празници.

Преди да се впуснете в импулсивен пазар обаче проверете дали наистина предметът който сте харесали е намален с процентите който казват, дали продуктът, особено ако е техника не е някой стар модел, излизащ от сервизния живот на производителя. За телевизори е важно да проверите и дали са с вграден дигитален тунер за приемане на терестриал, иначе може да се окажете с телевизор, който не може да приема ефирна телевизия и допълнително да ви коства закупуването на терестриал приемник като този PACO STAR PST6080.

Когато говорим за настолни и лаптоп компютри там е важно да проверите с какъв процесор е предлаганият продукт, с колко рам идва, колко е голям хард дискът и евентуално ако го купувате за юноша или за геймър с каква видео карта. За препоръчване е видео картата да не е вградена.

Ако сте решили да си купите навигация най-важното нещо, което трябва да проверите преди закупуването и дали може да се обновяват картите, лесно ли се обновяват, могат ли да се сложат стоянки на КАТ и статични камери.

Има ли изгода от закупуването на техника по-време на Черния Петък. Да има, стига да сте избрали точно какво търсите и да сте проверили къде ще ви излезе най-евтино да го поръчате. В днешно време някой онлайн сайтове предлагат много по-добри оферти и с безплатна доставка сравнено с купуване на стоки направо от магазин.

И не забравяйте. Промоциите в повечето случай са за определен брой стоки, а не за всички, също така има ограничение по една или няколко броя на клиент.

Приятно и весело пазаруване и ранобудните птички винаги хващат най-хубавите промоции. :)